850 milliós pályázati forrás kulturális-művészeti területen a koronavírus-járvány következményeinek enyhítésére

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt pályázatot hirdet a kultúra, vagy az MMA Alapszabályában nevesített művészeti területen fő tevékenységet végző egyéni vállalkozó és adószámos magánszemélyek (pályázat kódja: MMA-20-MHM), valamint civil és egyéb (gazdálkodó) szervezetek részére (pályázat kódja: MMA-20-OMM), működési költségeik támogatására.
den 29 juli 2020

Figyelem! A Magyar Művészeti Akadémia Titkárságán 2020. augusztus 10. és 14. között igazgatási szünet lesz, az ügyfélfogadás szünetel.


Újra látogatható a Magyar Művészeti Akadémia székháza, valamint a Műcsarnok is. A Pesti Vigadó a 2020. június 24. és 2020. augusztus 16. közötti időszakban 10 és 17 óra között várja a látogatóit! A Műcsarnok szerda, csütörtök, vasárnap 10–18 óráig, péntek, szombat 12–20 óráig tart nyitva, hétfőn és kedden a kiállítóterek zárva lesznek.

Pályázatok

ÚJ PÁLYÁZATOK A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY KÖVETKEZMÉNYEINEK ENYHÍTÉSÉRE:
MMA-20-MHM
MMA-20-OMM

MMA-20-P kódú pályázat művészeti programokra — eredménylista

A linkre kattintva elérhető a pályázati rendszer: tamogatas.mma.hu

„SZENTENDRE – KULTÚRPART 2019" kulturális és szabadidőközpont a Duna-korzón


Közérdekű adatok

Magyar Művészet folyóirat

Hírlevél

A Magyar Művészeti Akadémia közgyűlése – 2013. december 6.

A Magyar Művészeti Akadémia 2011. november 5-i alakuló közgyűlése óta ötödik közgyűlését tartotta 2013. december 6-án.

den 6 december 2013

Ünnepség a Visegrádi Csoport Magyar Elnökségének tiszteletére Buenos Airesben

2013. november 29-én Buenos Airesben nagyszabású ünnepséget rendeztek a Visegrádi Csoport Magyar Elnökségének tiszteletére. A rendezvényt Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára argentínai hivatalos látogatásához időzítették.

den 4 december 2013

Az MMA vezetőivel találkozott az ÁSZ elnöke

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a napokban hivatalában fogadta Fekete Györgyöt, a Magyar Művészeti Akadémia elnökét, valamint dr. Kucsera Tamás Gergelyt, az intézmény főtitkárát. A találkozón az új köztestület számvevőszéki ellenőrzését, és az arra való felkészülési irányokat tekintették át.

den 3 december 2013

TÁJ/PONT pályázat

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt ötletpályázatot hirdetett TÁJ/PONT hálózatra vonatkozó építészeti tervek bemutatására.

den 2 december 2013
Första Senaste
// ]]>