850 milliós pályázati forrás kulturális-művészeti területen a koronavírus-járvány következményeinek enyhítésére

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt pályázatot hirdet a kultúra, vagy az MMA Alapszabályában nevesített művészeti területen fő tevékenységet végző egyéni vállalkozó és adószámos magánszemélyek (pályázat kódja: MMA-20-MHM), valamint civil és egyéb (gazdálkodó) szervezetek részére (pályázat kódja: MMA-20-OMM), működési költségeik támogatására.
den 29 juli 2020

Figyelem! A Magyar Művészeti Akadémia Titkárságán 2020. augusztus 10. és 14. között igazgatási szünet van, az ügyfélfogadás szünetel.

Pályázatok

ÚJ PÁLYÁZATOK A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY KÖVETKEZMÉNYEINEK ENYHÍTÉSÉRE:
MMA-20-MHM
MMA-20-OMM
Tájékoztatjuk Tisztelt Pályázóinkat, hogy az MMA-20-OMM pályázat a Budapesten és Pest megyében székhellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek esetében forrás kimerülése miatt felfüggesztésre került.

MMA-20-P kódú pályázat művészeti programokra — eredménylista

A linkre kattintva elérhető a pályázati rendszer: tamogatas.mma.hu

„SZENTENDRE – KULTÚRPART 2019" kulturális és szabadidőközpont a Duna-korzón


Közérdekű adatok

Magyar Művészet folyóirat
Újra látogatható a Magyar Művészeti Akadémia székháza, valamint a Műcsarnok is. A Pesti Vigadó a 2020. június 24. és 2020. augusztus 16. közötti időszakban 10 és 17 óra között várja a látogatóit! A Műcsarnok szerda, csütörtök, vasárnap 10–18 óráig, péntek, szombat 12–20 óráig tart nyitva, hétfőn és kedden a kiállítóterek zárva lesznek.

Hírlevél

A Magyar Képzőművészeti Egyetem vezetői az MMA-n

Dr. Somorjai-Kiss Tibor a Magyar Képzőművészeti Egyetem rektora, dr. Hantos Károly általános rektorhelyettes és dr. Hobaj Tünde, a Rektori Hivatal vezetője látogatást tettek az Akadémián.

den 18 december 2013

MMA könyvadomány hazai és a határon túli könyvtáraknak

A Magyar Művészeti Akadémia mintegy hatmillió forint értékben adományoz saját kiadásában, illetve támogatásával megjelent könyveket hazai és határontúli könyvtáraknak.

den 17 december 2013
Az MTVA Kós Károly Kollégiuma ünnepi ülésén emlékplakettet és videó-díjakat adott át

Az MTVA Kós Károly Kollégiuma ünnepi ülésén emlékplakettet és videó-díjakat adott át

Az MTVA Kós Károly Kollégiuma hétfői összejövetelén először adta át média-díját, s értékelte a nyáron közzétett VideoSikoly-pályázat eredményeit.

den 17 december 2013

Elhunyt Szokolay Sándor

A 2013. december 8-án, életének 83. évében elhunyt Szokolay Sándor. Temetése december 21-én, szombaton lesz a soproni evangélikus temetőben. Szokolay Sándort a Magyar Művészeti Akadémia saját halottjának tekinti.

den 15 december 2013
Första Senaste
// ]]>