850 milliós pályázati forrás kulturális-művészeti területen a koronavírus-járvány következményeinek enyhítésére

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt pályázatot hirdet a kultúra, vagy az MMA Alapszabályában nevesített művészeti területen fő tevékenységet végző egyéni vállalkozó és adószámos magánszemélyek (pályázat kódja: MMA-20-MHM), valamint civil és egyéb (gazdálkodó) szervezetek részére (pályázat kódja: MMA-20-OMM), működési költségeik támogatására.
Sreda, 29 julij 2020

Figyelem! A Magyar Művészeti Akadémia Titkárságán 2020. augusztus 10. és 14. között igazgatási szünet van, az ügyfélfogadás szünetel.

Pályázatok

ÚJ PÁLYÁZATOK A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY KÖVETKEZMÉNYEINEK ENYHÍTÉSÉRE:
MMA-20-MHM
MMA-20-OMM
Tájékoztatjuk Tisztelt Pályázóinkat, hogy az MMA-20-OMM pályázat a Budapesten és Pest megyében székhellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek esetében forrás kimerülése miatt felfüggesztésre került.

MMA-20-P kódú pályázat művészeti programokra — eredménylista

A linkre kattintva elérhető a pályázati rendszer: tamogatas.mma.hu

„SZENTENDRE – KULTÚRPART 2019" kulturális és szabadidőközpont a Duna-korzón


Közérdekű adatok

Magyar Művészet folyóirat
Újra látogatható a Magyar Művészeti Akadémia székháza, valamint a Műcsarnok is. A Pesti Vigadó a 2020. június 24. és 2020. augusztus 16. közötti időszakban 10 és 17 óra között várja a látogatóit! A Műcsarnok szerda, csütörtök, vasárnap 10–18 óráig, péntek, szombat 12–20 óráig tart nyitva, hétfőn és kedden a kiállítóterek zárva lesznek.

Hírlevél

Átvette az MMA Nagydíját Csoóri Sándor

Csoóri Sándor író, 2013. november 20-án otthonában vette át Fekete György elnöktől a Magyar Művészeti Akadémia Nagydíját.
Mint ismeretes, az Akadémia Életműdíjának és Nagydíjának átadására november 5-én került sor a Duna Palotában. Az ünnepségen az író betegsége miatt nem tudott részt venni.

Četrtek, 21 november 2013

A művészeti paradigmáktól a művészet helyzetéig

Kétnapos konferenciát tartott a Magyar Művészeti Akadémia mind a nyolc tagozatának a részvételével november 18–19-én a Benczúr Házban Paradigmák a művészetben címmel. Az a jelenség, amire az Akadémia a rendezvénnyel reagálni szeretne, mind a zenei, mind a filmes, mind a képzőművészeti, mind az építőművészeti életben jelen van.

Sreda, 20 november 2013

Konferencia a 90. születésnapját ünneplő Eősze László tiszteletére

Meghitt, baráti hangulatú, ugyanakkor rendkívül magas szakmai és művészi színvonalú zenetudományi konferenciát rendezett a Magyar Művészeti Akadémia Zeneművészeti Tagozata és a Magyar Kodály Társaság a 90. születésnapját ünneplő Eősze László zenetudós, az MMA rendes tagjának tiszteletére.

Torek, 19 november 2013

Műemlékvédelmi konferencia Bögözön

A bögözi református műemlék templom komplex restaurálási programja keretében szombatra, november 16-ára szervezte meg Bögözben az Új Ezredév Alapítvány a III. Épített örökségünk védelme a Kárpát-medencében elnevezésű találkozót és konferenciát.

Sobota, 16 november 2013
Prvi Zadnji
// ]]>