FELHÍVÁS
a Magyar Művészeti Akadémia
nem akadémikus tagságára való jelentkezésre

 
A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) 2020. január 2. napjától ismételten biztosítja felvételi kérelem benyújtásának lehetőségét a nem akadémikus tagságra. A Magyar Művészeti Akadémiáról szóló 2011. évi CIX. törvény alapján az kérheti nem akadémikus tagként való felvételét a köztestületbe, aki DLA fokozattal, a köztestület alapszabályának 2. mellékletében meghatározott hazai művészeti szakmai elismeréssel, vagy külföldi szakmai elismeréssel rendelkezik.
A nem akadémikusi tagfelvétel részletes szabályai itt ismerhetők meg. A köztestület alapszabályának a nem akadémikus tagságra jogosító hazai művészeti szakmai elismeréseket meghatározó 2. melléklete itt érhető el. A felvételi jelentkezés benyújtásához formanyomtatvány áll rendelkezésre, amelyhez csatolni kell a felvételi kérelemhez csatolandó adatkezelési nyilatkozatot.
A felvételi kérelmet – kizárólag postai úton, tértivevényes küldeményként, 2020. február 4-ig történő postára adás mellett – a Magyar Művészeti Akadémia Titkárságának címére (1368 Budapest, Pf. 242) kell beküldeni.
Četrtek, 2 januar 2020  |  felhívás nem akadémikusi köztetületi tagság