2019. november 9. | 17.00 – Hauser Beáta kiállítása Magyarkanizsán

Hauser Beáta, az MMA rendes tagjának kiállítása 2019. november 9-én 17 órakor nyílik a Dobó Tihamér Képtárban Magyarkanizsán. A kiállítás válogatást mutat be a művész falkárpitjaiból és grafikáiból. A Regionális Kreatív Műhely szervezésében, a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával megvalósuló kiállítást Bicskei Zoltán nyitja meg.

2019. október 24. | 18.00 – Föld és fény: Schrammel Imre keramikusművész kiállítása

Schrammel Imre keramikusművész, a nemzet művésze, az MMA rendes tagja, a Hegyvidék díszpolgára kiállítása nyílik a Hegyvidék Galériában. A kiállítást a Magyar Művészeti Akadémia támogatja.

2019. október 14. | 18.00 – „Szabadítót mondani" – Nagy Gáspár-est kezdő és gyakorlott versolvasóknak

Előadó: Pécsi Györgyi József Attila-díjas irodalomtörténész, az MMA levelező tagja. Közreműködik: Lázár Csaba Kazinczy-díjas színművész. A rendezvény támogatója a Magyar Művészeti Akadémia.

2019. október 10. | 15.00 – Habos rózsák álmodója – Kovács Szabolcs kiállítása

A Mezőkövesdi KÖZKINCS-TÁR Matyó Múzeumában nyílik meg Kovács Szabolcs bútorfestő népi iparművész, a Népművészet Mestere kiállítása. Támogató a Magyar Művészeti Akadémia.

2019. október 4. | 18.00 – Válogatás Székely László díszletterveiből – kiállítás

Egerben, az MMA támogatásával a Gárdonyi Géza Színházban nyílik Székely László díszlettervező, a nemzet művésze, az MMA rendes tagja kiállítása. A tárlatot Blaskó Balázs, a színház igazgatója nyitja meg.

Calendário
// ]]>