2013. március 22. - Veszprémi Petőfi Színház, Két összeillő ember

Szécsi Pál és Domján Edit tragikus szerelmének történetét eleveníti fel Keller János és Váradi Eszter Sára a Két összeillő ember című előadásban. A székesfehérvári Vörösmarty Színház vendégjátékát március 22-én, péntek 19 órakor láthatja a veszprémi közönség a Petőfi Színházban.

Az előadás nyáron már vendégszerepelt Veszprémben, a sikeres fogadtatás és a nézői igények miatt a teátrum újból meghívta a produkciót. Csikós Attila szövegkönyve a rövid ideig tartó, ám legendás szerelem drámai, szenvedélyes és gyakran humoros állomásait mutatja be, nem kronologikus sorrendben. A darab két ismert emberről szól, de nagyon valószínű, hogy az előadást látva sokan magukra, életük egy-egy hangsúlyos pillanatára emlékeznek.
A darab keletkezéséről Keller János veszprémi színművész azt monda, az ötlet az övé volt, Székesfehérváron február óta adják elő a drámát óriási sikerrel. Az alaptörténet Szécsi Pál és Domján Edit nyolc hónapos szerelmét mutatja be, de közben az egész életüket is megismerhetjük. A felzaklató történet két nagyon érzékeny, sérült emberről szól, akikről sok, eddig kevéssé ismert dolgot is megtudhatnak a nézők. 
Az előadásban székesfehérvári zenészek közreműködnek, nekik is köszönhetően összesen 18 ismert és kevésbé ismert dal hangzik el Szécsi Páltól és Domján Edittől.
 
Bemutató: 2013. március 22. 
// ]]>