Aláírták a Magyar Építészeti Múzeum és Központ tervezési szerződését

Újabb szakaszához érkezett a Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ (MÉM MDK) gyűjteményeinek és új kiállítóhelyének elhelyezésére, valamint közintézményi funkcióinak ellátására szolgáló épületegyüttes létrehozása. 
2024. február 21.


 

  Közérdekű adatok

  Pályázatok


Közlemény AZ MMA

MŰVÉSZETI PROGRAM
PÁLYÁZATI KIÍRÁSÁNAK
MÓDOSÍTÁSÁRÓL
---> Itt érhető el!


MŰVÉSZETI PROGRAM PÁLYÁZATI KIÍRÁSA (MMA-24-P)

Beadási határidő: 2024. február 7.

 

A linkre kattintva elérhető a pályázati rendszer: tamogatas.mma.hu

 „a Nagyharsányi csata emlékhelye 2023"

Pályázati kiírás

Magyar Művészet folyóirat

 

A Pesti Vigadó kiállításai
minden nap 10:00 és 19:00 között
tekinthetőek meg.
Információk, időpontok és jegyárak ––> Pesti Vigadó

Hírlevél

A szellem arisztokratája - 150 éve született Bánffy Miklós

December 30-án megtekinthető A szellem arisztokratája - 150 éve született Bánffy Miklós című film az M5 csatornán 20:45 órakor. A dokumentumfilm előzménye az MMA részéről a 2013-ben megrendezett Bánffy Miklós Emlékkonferencia, erről kötetet is adott ki a köztestület.  A film szellemi alapját az adta, hogy a társadalomért, nemzetért érzett egyéni felelősségvállalás és példaadó élet, kimagasló és sokszínű életmű, ami Bánffyn keresztül bemutatható. A film ötletgazdája, forgatókönyvírója és rendezője Kucsera Tamás Gergely, az MMA rendes tagja.

2023. december 21.

Minden, ami művészet 1.

Tagozatvezetői évértékelő beszélgetések – 1. rész
 
Hogyan látja a Magyar Művészeti Akadémia kilenc tagozatvezetője 2023-at? Mik azok a jelentőségteljes események, történések, mozzanatok egy adott tagozat életében, amelyek mind az Akadémiára, mind pedig a társadalom egészére is érezhető hatást gyakoroltak? Az első rész vendége Stefanovits Péter, az MMA Képzőművészeti Tagozatának vezetője és Salamin Ferenc, az MMA Építőművészeti Tagozatának vezetője.

2023. december 21.

Az ünnep legyen mély és varázsos

Lukács Sándor a kényszerszünet után a karácsonyi készülődésről és a jövő évi tervekről

A 13. kerület díszpolgára, Kossuth- és Prima Primissima-díjas, érdemes és kiváló művész, az MMA rendes tagja, Miskolc szülötte. Ő Lukács Sándor, aki a közelmúltban kissé megijesztette családját, most azonban nagyon készül az ünnepekre, a közös együttlétre. Akadémikus úr a kerületi lapnak mesélt a jövő évi terveiről.

2023. december 21.

Rádiózenekari születésnap Vásáry Tamással

Alapításának 80. évfordulóját ünnepelte a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara, Vásáry Tamás közreműködésével.

2023. december 20.
Első Utolsó
// ]]>