Aláírták a Magyar Építészeti Múzeum és Központ tervezési szerződését

Újabb szakaszához érkezett a Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ (MÉM MDK) gyűjteményeinek és új kiállítóhelyének elhelyezésére, valamint közintézményi funkcióinak ellátására szolgáló épületegyüttes létrehozása. 
2024. február 21.


 

  Közérdekű adatok

  Pályázatok


Közlemény AZ MMA

MŰVÉSZETI PROGRAM
PÁLYÁZATI KIÍRÁSÁNAK
MÓDOSÍTÁSÁRÓL
---> Itt érhető el!


MŰVÉSZETI PROGRAM PÁLYÁZATI KIÍRÁSA (MMA-24-P)

Beadási határidő: 2024. február 7.

 

A linkre kattintva elérhető a pályázati rendszer: tamogatas.mma.hu

 „a Nagyharsányi csata emlékhelye 2023"

Pályázati kiírás

Magyar Művészet folyóirat

 

A Pesti Vigadó kiállításai
minden nap 10:00 és 19:00 között
tekinthetőek meg.
Információk, időpontok és jegyárak ––> Pesti Vigadó

Hírlevél

A közösség éltetése az elsődleges kötelesség

A Demokrata Turi Attila Kossuth- és Ybl-díjas építésszel, a Magyar Művészeti Akadémia nemrég megválasztott elnökével beszélgetett arról, milyen alelnöki feladatok után új perspektívában látni az MMA céljait. Elnök úr vallott mesteréről, Makovecz Imréről, a virtuális viselkedési mintákról és a népművészetben megjelenő ősi tudásról is. Schuster Balázs interjúja.

2024. január 2.

Minden, ami művészet 3.

Évértékelő beszélgetés az MMA tagozatvezetőivel – 3. rész

Hogyan látja a Magyar Művészeti Akadémia kilenc tagozatvezetője 2023-at? Mik azok a jelentőségteljes események, történések, mozzanatok egy adott tagozat életében, amelyek mind az Akadémiára és a társadalom egészére is érezhető hatást gyakoroltak? A harmadik rész vendége Sára Ernő, az MMA Iparművészeti és Tervezőművészeti Tagozatának vezetője, illetve Tóth Péter, az MMA Zeneművészeti Tagozatának vezetője.

2023. december 25.

Minden, ami művészet 2.

Évértékelő beszélgetés az MMA tagozatvezetőivel – 2. rész
 
Hogyan látja a Magyar Művészeti Akadémia kilenc tagozatvezetője 2023-at? Mik azok a jelentőségteljes események, történések, mozzanatok egy adott tagozat életében, amelyek mind az Akadémiára és a társadalom egészére is érezhető hatást gyakoroltak? A második rész vendége Solymosi-Tari Emőke, az MMA Művészetelméleti Tagozatának vezetője, Nagy Viktor, az MMA Színházművészeti Tagozatának vezetője, és Buglya Sándor, az MMA Film- és Fotóművészeti Tagozatának leköszönő vezetője.

2023. december 23.

Énekelve imádkoztak a békéért

Népzenészek adtak koncertet az újszegedi templomban
 
„Aki énekelve dicséri az Urat, kétszeresen imádkozik" – ezekkel a szavakkal köszöntötte Fábri-Ivánovics Tünde, a Népművészet Ifjú Mestere, Bonis Bona díjas népdalénekes december 20-án a zsúfolásig telt újszegedi Árpád-házi Szent Erzsébet templom közönségét, akik mind a Mester Tanoda Alapítvány hagyományos, Mézespálinka elnevezésű, év végi zárórendezvénye érkeztek, melyen részt vett Petrás Mária népdalénekes, az MMA rendes tagja is.

2023. december 22.
Első Utolsó
// ]]>