« Vissza

2017. december 5. – Keddi kaleidoszkóp | Béres Ilona színművész

2017. december 5. – Keddi kaleidoszkóp | Béres Ilona színművész

Figyelem! A rendezvény betegség miatt elmarad. A beszélgetést a 2018. tavaszi Keddi kaleidoszkóp sorozatban fogjuk pótolni.

A Magyar Művészeti Akadémia Művészetelméleti Tagozatának műhelybeszélgetésén a Pesti Vigadóban Béres Ilona színművésszel, a nemzet művészével, az MMA rendes tagjával Huszár Orsolya beszélget.
A Magyar Művészeti Akadémia Művészetelméleti Tagozata 2015 őszén indította el Keddi kaleidoszkóp címmel műhelybeszélgetés-sorozatát. A sorozat célja, hogy a közönség bepillantást nyerjen a meghívott neves művészek és művészetelméleti szakemberek alkotó- és kutatómunkájába, megismerhesse szemléletmódjukat, törekvéseiket, módszereiket. A beszélgetések középpontjában általában egy-egy új alkotás, művészi feladat, illetve kutatási eredmény áll. A sorozatra ellátogatók elmélyült, mégis oldott hangulatú beszélgetések tanúi lehetnek, melyeket kép- és filmvetítés, illetve élő színpadi produkciók tesznek teljessé. A programok végén a közönség tagjai is feltehetnek kérdéseket.
A sorozat szakmai felelőse Sulyok Miklós, az MMA Művészetelméleti Tagozatának tagja.
 
A részvétel a rendezvényen ingyenes, de előzetes, online regisztrációhoz kötött, melyet a Vigadó honlapján itt lehet megtenni.
 
Időpont: 2017. december 5., 18.00 óra
Helyszín: Pesti Vigadó, Makovecz terem (1051 Budapest, Vigadó tér 2. IV. emelet)