Vigadó Pont és Pesti Vigadó Klubtagság is várja a látogatókat

A Magyar Művészeti Akadémia székházaként működő műemléki épületben, a Pesti Vigadóban – egy régóta tervezett fejlesztés részeként – a tavasztól új látogatóközpont kapott helyet Vigadó Pont néven. Az előcsarnokból nyíló, az épület iránti turisztikai-művészeti érdeklődés kiszolgálása céljából létrejött új látogatóközpont nemcsak a felkészített szakemberek által vezetett Épülettörténeti séták kiindulópontja, hanem aktív szerepet vállal a Pesti Vigadó programjaihoz kapcsolódó közönségszervezési és információnyújtási feladatokban. Egyúttal lehetőséget teremt az MMA Kiadó és a Pesti Vigadó kiadványainak, illetve ajándéktárgyainak (hűtőmágnes, könyvjelző, képeslap, vászontáska), valamint az aktuális tárlatokhoz kapcsolódó katalógusok megvásárlására is.
A Vigadó Pont már a hét hat napján, hétfőtől péntekig 10:00 és 17:30, szombaton 10:00 és 15:00 között (ebédszünet 12:00–12:30) tart nyitva. Kivételt képez a 2022. július 25-e és augusztus 14-e között nyári karbantartás miatti zárvatartás. Az épület II. emelete (Díszterem) 2022. augusztus 30-án nem látogatható.
A Pesti Vigadó újdonságként 2022 nyarától bevezette a Pesti Vigadó Klubtagságot is, mely szintén megváltható a látogatókat fogadó helyiségben. Az intézmény névre szóló, át nem ruházható, a tagság megvásárlásától számított egy évig érvényes klubtagsági kártyája birtokosa számára különleges kedvezményeket és jogosultságokat biztosít.
Klubtagok jogosultságai, a klubtagsággal együtt járó kedvezmények:
- névre szóló, át nem ruházható éves kiállításbérlet,
- 20% kedvezmény minden, a Pesti Vigadó Nonprofit Kft. által szervezett programra (Szó-Szín-Játék sorozat, workshopok, épülettörténeti séták, tematikus túrák stb.),
- 10% kedvezmény minden, a Vigadó Pont-ban forgalmazott könyvre, ajándéktárgyra,
- évente két alkalommal kiállításokhoz kapcsolódó exkluzív tárlatvezetés a klubtagok részére,
- évente két alkalommal a Pesti Vigadó klubtagságának készülő magazin kipostázása,
- évente egy alkalommal tematikus sétával, koncertprogrammal egybekötött klubdélután kizárólag a klubtagok részére,
- évente két alkalommal épülettörténeti séta szervezése a klubtagok meghívottjai számára,
- kiemelt ügyfélkapcsolati státusz: klubtagsági e-mailen keresztül előzetes jegyfoglalási, jegyvásárlási és regisztrációs lehetőség a jegyértékesítés/regisztráció indulását megelőzően.
A klubtagsági kártya 10.000 Ft-os áron vásárolható meg a Pesti Vigadó földszintjén található Vigadó Pont-ban.
2022. július 20.  |  vigadó pont pesti vigadó klubtagsági kártya