„A siker a találkozások számában mérhető!"

Interjú Fejérvári Gergellyel, az MMA Kiadó szerkesztőségvezetőjével

– Milyen múltra tekint vissza az MMA Kiadó a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon való részvétellel kapcsolatban?
– Az MMA Kiadó idén mindössze második alkalommal vesz részt a Könyvfesztiválon. Bár maga a Kiadó sem idős – 2017 novemberében alakult meg jelenlegi formájában –, sokáig nem volt világos, van-e keresnivalónk ezen a könyvszakmai eseményen, megtaláljuk-e ott a közönségünket – másképpen közelítve: a közönségünk megtalál-e ott minket. 
26 ספטמבר 2023

A nyolcvanéves Ternovszky Bélát köszöntötték a Sinkovits Imre Kamaraszínpadon

A Magyar Művészeti Akadémia Film- és Fotóművészeti Tagozata nyolcvanadik születésnapja alkalmából köszöntötte Ternovszky Béla Kossuth- és Balázs Béla-díjas rajzfilmrendezőt, érdemes művészt május 25-én a Pesti Vigadó Sinkovits Imre Kamaraszínpadán. Az est során a közönség részleteket tekinthetett meg az MMA rendes tagjának filmjeiből. Az ünnepelttel Orosz István Kossuth-és Balázs Béla-díjas rajzfilmrendező, grafikusművész, író, a nemzet művésze, az MMA rendes tagja beszélgetett. Ternovszky Bélát mások mellett Vashegyi György Liszt Ferenc-díjas karmester, az MMA elnöke is köszöntötte.    

26 מאי 2023

Textilképek Esztergomban

KÓKAY KRISZTINÁT, A VÁROS EGYIK LEGISMERTEBB ALKOTÓJÁT, AZ MMA RENDES TAGJÁT 80. SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL KÖSZÖNTÖTTÉK

A teremtés művésze című tárlat május 23-án nyílt meg az Esztergomi Művészek Céhe szervezésében. A Szent Adalbert Központ Mindszenty-termében egészen június végéig tekinthetik meg a látogatók az alkotó monumentális textilképeit és grafikáit.
Az életmű-kiállítás ünnepélyes megnyitóján több megyei és helyi intézményi vezető mellett jelen volt Erős Gábor országgyűlési képviselő, Hernádi Ádám polgármester, valamint Richly Gábor, az MMA főtitkára is.

25 מאי 2023
Nyári tábor 2023 MÉM MDK

Tervezz házat - makettező nyári tábor

A Magyar Építészeti Múzeum nyári táborba hívja a nyolc és tizenkét év közötti gyerekeket. A komplex módon felépülő egyhetes turnusok során nem csak a házak felépítéséről, elemeiről, a tervezés és építés munkálatairól tanuhatnak a gyerekek, hanem saját makettet is építenek. 

25 מאי 2023

Ismét Best of Budapest & Hungary díjas a Pesti Vigadó

Sorozatban ötödik alkalommal részesült a „Best Conference and Event Locations" (Legjobb konferencia és rendezvényhelyszínek) kategóriában a szakma és a nagyközönség által megítélt díjban az MMA székháza.

24 מאי 2023
ראשון אחרון
// ]]>