Szurcsik József: Két bajnok, 2013 (olaj, vászon, 100×120 cm)

Transzmisszió

A 10. Székelyföld Napok alkalmából a Magyar Művészeti Akadémia és az Erdélyi Művészeti Központ (EMÜK) 2019. október 11-én, pénteken 18 órai kezdettel nyitja meg közösen rendezett „Transzmisszió" című kiállítását az Erdélyi Művészeti Központban Sepsiszentgyörgyön, ahol Stefanovits Péter, a Képzőművészeti Tagozat vezetője is beszédet mond. A kiállítás másnap egy szakmai konferenciával folytatódik a Székely Nemzeti Múzeum Bartók termében, „Régió – regionalitás – provincia, avagy művészeti sajátosság" tematikában. A két összekapcsolódó esemény vállalt küldetése a kortárs székelyföldi és a szülőföld képzőművészei által alkotott kulturális erőtér egyesített törekvéseinek felmutatása. A kiállítás kurátorai Jovián György és Vécsi Nagy Zoltán.
11. lokakuuta 2019

„Az égig ható akusztika ereje"

Megnyílt Veress Sándor László kiállítása

A Magyar Művészeti Akadémia Képzőművészeti Tagozatának szervezésében „Élethelyzetek" címmel nyílt kiállítása Veress Sándor László festőművésznek, az MMA rendes tagjának április 10-én a Vigadó Galériában. A kiállítás kurátorai Véssey Gábor festőművész, az MMA rendes tagja és Bukta Norbert festőművész. 

13. huhtikuuta 2015

Szemadám György kiállítása

Szemadám György festőművésznek, a Magyar Művészeti Akadémia elnökségi tagjának nyílt kiállítása 2015. április 7-én a Csokonai Művelődési Ház Palota Galériájában.

8. huhtikuuta 2015

Melocco 80 – Kiállítás a Várnegyed Galériában

A művész otthonából származó munkákat bemutató kiállítással köszöntötte Melocco Miklós Kossuth-díjas szobrászművészt nyolcvanadik születésnapja alkalmából a budapesti Várnegyed Galériában április 9-én nyíló tárlat.

8. huhtikuuta 2015

Távol-keleti szél A Bartók Béla 32 Galériában

Penkala Éva és Scherer József Ferenczy Noémi-díjas iparművészek „Keleti szél" című kiállítása április 12-ig tekinthető meg A Bartók Béla 32 Galéria TREZOR termében.

7. huhtikuuta 2015

Veress Sándor László kiállítása a Vigadó Galériában

A Magyar Művészeti Akadémia Képzőművészeti Tagozatának szervezésében „Élethelyzetek" címmel nyílik kiállítása Veress Sándor László festőművésznek, az MMA rendes tagjának a Vigadóban.

7. huhtikuuta 2015
Ensimmäinen Viimeinen