Verstrichene Zeit – Elfolyó idő

A Magyar Művészeti Akadémia tárlata Passauban, a Modern Művészetek Múzeumában
 
2019. július 5-én nyílt meg a Magyar Művészeti Akadémia Verstrichene Zeit – Elfolyó idő című kortárs képzőművészeti kiállítása a Passaui Modern Művészetek Múzeumában (Museum Moderner Kunst – Wörlen, cím: Bräugasse 17, 94032, Passau) a „30 éve szabadon" emlékév programsorozataihoz kapcsolódóan. A nyugati határnyitás harmincéves évfordulóján az MMA akadémikus tagjainak munkái e meghatározó történelmi eseményt idézték meg a művészet nyelvén, a német–magyar kapcsolatok kiemelten fontos kulturális állomásaként.
17. heinäkuuta 2019

Még két hétig látogatható a Nemzeti Szalon

2015. július 19-ig, vasárnapig látható az Itt és most – Képzőművészet. Nemzeti Szalon 2015 című kiállítás a Műcsarnokban. A tárlatot eddig már több mint húszezren tekintették meg.

6. heinäkuuta 2015

Trianon utóélete a Stefánia Palotában

A Stefánia Palota Honvéd Kulturális Központ és a Trianoni Szemle szerkesztőbizottsága rendezésében a Stefánia Galériában került sor Veszeli Lajos festőművész Trianon utóélete című grafikai kiállításának megnyitójára és a Trianoni Szemle folyóirat borítóterveinek bemutatására.

17. kesäkuuta 2015

Csáki Róbert festőművész kapta a Koller-díjat

Csáki Róbert festőművész érdemelte ki az idei Koller-díjat, a tehetséges művészeket támogató elismerést június 9-én adták át a Pesti Vigadóban.
A díjátadón egyben kiállítás nyílt a művész munkáiból a Vigadó Galériában, a tárlat június 30-ig látogatható
.

10. kesäkuuta 2015

Akadémikusok az Altamira Egyesületben

Akadémikusok az Altamira Egyesületben címmel nyílt kiállítás az egyesület MMA-tagjainak alkotásaiból 2015. június 4-én a Fővárosi Állat- és Növénykert területén található Holnemvolt Parkban, a Hullámvasút alatt található kiállítóteremben.

5. kesäkuuta 2015

Bukta Imre kiállítása Brüsszelben

A Munkácsy-díjas képzőművész elmúlt tizenöt évben készült alkotásaiból – festményeiből, fotóiból, grafikáiból és installációiból – összeállított kiállítás nyílt kedd este (2015. június 2.) a brüsszeli Balassi Intézetben.

4. kesäkuuta 2015
Ensimmäinen Viimeinen