Az MMA küldöttségének látogatása a finn fővárosban

A Magyar Művészeti Akadémia képviseletében utazott ki 2020. január 29-e és február 1-je között Helsinkibe Marosi Miklós alelnök, Turi Attila, az Építőművészeti Tagozat vezetője Keszler Patrícia nemzetközi referens kíséretében az Építőművészeti Tagozat Magyar Mozaik című tablókiállításának megnyitójára, illetve szakmai megbeszélések lebonyolítására. Az MMA építőművészeti tablókiállítása, amelyen akadémikusaink mutatkoznak be a finn közönségnek, hat héten át várja a látogatókat a Helsinki Magyar Kulturális és Tudományos Központban.
February 4, 2020

ÚJ CÍMEN A TITKÁRSÁG!


Számlázási címünk: Magyar Művészeti Akadémia Titkársága / 1062 Budapest, Andrássy út 101.

Pályázatok


MMA-20-P kódú pályázat kiírása művészeti programokra

A linkre kattintva elérhető a pályázati rendszer: tamogatas.mma.hu

„SZENTENDRE – KULTÚRPART 2019" kulturális és szabadidőközpont a Duna-korzón


Közérdekű adatok

Magyar Művészet folyóirat

Hírlevél

Fekete György és Batta András találkozója

Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke 2014. január 9-én fogadta hivatalában Batta Andrást, az egységes komolyzenei koncepció kialakításáért és végrehajtásának koordinálásáért felelős kormánybiztost, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem prorektorát. 

January 10, 2014

Nagyköveti látogatás az MMA-n

Dr. Huszár János, Magyarország tiranai rendkívüli és meghatalmazott nagykövete 2014. január 8-án bemutatkozó látogatást tett Fekete Györgynél, a Magyar Művészeti Akadémia elnökénél. A találkozón részt vett Dr. Kucsera Tamás Gergely főtitkár is. 

January 8, 2014

„HUMÁNTAPÉTÁK" Pályázat művészi óriásposzterek tervezésére

A Magyar Művészeti Akadémia Képzőművészeti, valamint Film- és Fotóművészeti Tagozata pályázatot hirdet a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete tagjai és a művészeti felsőoktatási intézmények hallgatói és végzett hallgatói számára közösségi, nyilvános tereken elhelyezésre kerülő, sokszorosítható műalkotás tervezésére.

December 21, 2013

„HUMÁNTAPÉTÁK" – Pályázat művészi óriásposzterek tervezésére

A Magyar Művészeti Akadémia Képzőművészeti, valamint Film- és Fotóművészeti Tagozata pályázatot hirdet a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete tagjai és a művészeti felsőoktatási intézmények hallgatói és végzett hallgatói számára közösségi, nyilvános tereken elhelyezésre kerülő, sokszorosítható műalkotás tervezésére. Figyelem! A pályázat beadási határidejét meghosszabbítottuk! postai feladás határideje: 2014. március 31.

December 21, 2013
اولين آخرين
// ]]>