Vashegyi György és Fekete György MTI Fotó: Balogh Zoltán

„Büszkék lehetünk arra, hogy ilyen elnökünk volt"

Ritkán adatik meg egy kultúrpolitikus életében, hogy két, meghatározó kulturális intézmény létrejötte is az ő nevéhez kötődjön. Fekete Györgynek ez megadatott: ő volt az egyik alapítója, majd első elnöke a Nemzeti Kulturális Alapnak, majd csaknem két évtizeddel később a Magyar Művészeti Akadémia köztestületté válásánál bábáskodott, és annak volt két cikluson át az elnöke. Elsőként az ez utóbbi poszton őt 2017-ben váltó Vashegyi Györgyöt kérdeztük. (Bálint Ágnes interjúja)
April 19, 2020

A Magyar Művészeti Akadémia Titkárságán (Andrássy úti irodaház) 2020. március 12-től a személyes ügyfélfogadás előre egyeztett időpontban lehetséges. Az ügyintézés az ismert telefonos, valamint e-mailes elérhetőségeken zavartalan. Elérhetőségek: https://www.mma.hu/hu/titkarsag_cimek
 
Tájékoztatjuk továbbá a programjaink iránt érdeklődőket, hogy a korábban meghirdetett márciusi, áprilisi és májusi rendezvények elhalasztásáról döntött az Akadémia, ezek később meghatározandó időpontban lesznek pótolva. Intézményeink nyitvatartásáról, elérhetőségéről azok honlapjain érhető el naprakész információ.

Pályázatok


MMA-20-P kódú pályázat művészeti programokra — eredménylista

A linkre kattintva elérhető a pályázati rendszer: tamogatas.mma.hu

„SZENTENDRE – KULTÚRPART 2019" kulturális és szabadidőközpont a Duna-korzón


Közérdekű adatok

Magyar Művészet folyóirat

Hírlevél

Megújult a Szerzői Jogi Szakértő Testület tagsága és elnöksége

A javaslattételi és kinevezési eljárás lezárultát követően, Trócsányi László igazságügyi miniszter 2015. július 15-étől 2020. július 20-áig terjedő időszakra az MMA akadémikusait és egy titkársági munkatársat nevezett ki a Szerzői Jogi Szakértő Testületbe.

October 1, 2015

Az MMA és az NMHH kínai látogatásáról

A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a Chinese International Publishing Group meghívására hivatalos látogatásra szeptember 8-tól 18-ig Kínába látogatott.

September 23, 2015

"Gazdaság és kultúra" alkotói pályázat

Az Econventio Pénzügyi Kultúra Központ, együttműködésben a Magyar Művészeti Akadémiával és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal „GAZDASÁG és KULTÚRA" címmel alkotói pályázatot hirdet középiskolásoknak.

September 21, 2015

Magyar filmszakmai delegáció járt Kínában

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) képviselői szakmai tárgyalásokat folytattak a kínai mozgóképkultúra szakembereivel, és hazai kortárs alkotásokat mutattak be Sanghajban és Hangcsou-ban.

September 18, 2015
اولين آخرين
// ]]>