A Szent István-bazilikában búcsúztatták Sára Sándort

Számos tisztelője, pályatársa, az MMA tagjai jelenlétében vettek búcsút Sára Sándor Kossuth-nagydíjas filmrendezőtől, operatőrtől, a nemzet művészétől, a Magyar Művészeti Akadémia néhai, egykori elnökségi tagjától a katolikus egyház szertartása szerinti gyászmise keretében 2019. október 11-én a Szent István-bazilikában. Sára Sándort szülővárosában, a Galga menti Turán családi körben helyezik végső nyugalomra.
October 14, 2019

Az MMA és az NMHH kínai látogatásáról

A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a Chinese International Publishing Group meghívására hivatalos látogatásra szeptember 8-tól 18-ig Kínába látogatott.

September 23, 2015

"Gazdaság és kultúra" alkotói pályázat

Az Econventio Pénzügyi Kultúra Központ, együttműködésben a Magyar Művészeti Akadémiával és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal „GAZDASÁG és KULTÚRA" címmel alkotói pályázatot hirdet középiskolásoknak.

September 21, 2015

Magyar filmszakmai delegáció járt Kínában

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) képviselői szakmai tárgyalásokat folytattak a kínai mozgóképkultúra szakembereivel, és hazai kortárs alkotásokat mutattak be Sanghajban és Hangcsou-ban.

September 18, 2015

Nyílt építészeti pályázat zebegényi alkotóházra

A Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata  "Zebegény, Képzőművészeti Alkotóház 2015" megnevezéssel, nyílt, építészeti tematikájú pályázatot hirdetett meg.

September 9, 2015
اولين آخرين
// ]]>