Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Művészeti Akadémia

2020. szeptember 7-én tartotta székházában, a Pesti Vigadóban közgyűlését a Magyar Művészeti Akadémia, amelyen átadták a köztestületi díjakat és a november 5-étől felálló új elnökség összetételéről is döntöttek az akadémikusok, illetve közgyűlési képviselők. Vashegyi György maradt a Magyar Művészeti Akadémia elnöke, Jankovics Marcellt tiszteletbeli elnökké választották.
September 8, 2020
Új járványügyi szabályok az MMA intézményeiben Közérdekű adatok

Pályázatok

ÚJRANYITOTT PÁLYÁZATI KIÍRÁS:
MMA-20-MHM
MMA-20-OMM
Beadás: szeptember 21-ig!


A linkre kattintva elérhető a pályázati rendszer: tamogatas.mma.hu

„SZENTENDRE – KULTÚRPART 2019" kulturális és szabadidőközpont a Duna-korzón

Magyar Művészet folyóirat

Hírlevél

Ünnepség a Visegrádi Csoport Magyar Elnökségének tiszteletére Buenos Airesben

2013. november 29-én Buenos Airesben nagyszabású ünnepséget rendeztek a Visegrádi Csoport Magyar Elnökségének tiszteletére. A rendezvényt Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára argentínai hivatalos látogatásához időzítették.

December 4, 2013

Az MMA vezetőivel találkozott az ÁSZ elnöke

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a napokban hivatalában fogadta Fekete Györgyöt, a Magyar Művészeti Akadémia elnökét, valamint dr. Kucsera Tamás Gergelyt, az intézmény főtitkárát. A találkozón az új köztestület számvevőszéki ellenőrzését, és az arra való felkészülési irányokat tekintették át.

December 3, 2013

TÁJ/PONT pályázat

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt ötletpályázatot hirdetett TÁJ/PONT hálózatra vonatkozó építészeti tervek bemutatására.

December 2, 2013
Animációs és internetes filmeket támogat a Médiatanács

Animációs és internetes filmeket támogat a Médiatanács

Fekete György MMA-elnök és dr. Kucsera Tamás főtitkár 2013. november 27-én látogatást tett dr. Karas Monikánál, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökénél, aki egyben a Médiatanács elnöke is.

November 29, 2013
Lehenengoa Azkena
// ]]>