850 milliós pályázati forrás kulturális-művészeti területen a koronavírus-járvány következményeinek enyhítésére

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt pályázatot hirdet a kultúra, vagy az MMA Alapszabályában nevesített művészeti területen fő tevékenységet végző egyéni vállalkozó és adószámos magánszemélyek (pályázat kódja: MMA-20-MHM), valamint civil és egyéb (gazdálkodó) szervezetek részére (pályázat kódja: MMA-20-OMM), működési költségeik támogatására.
July 29, 2020

Figyelem! A Magyar Művészeti Akadémia Titkárságán 2020. augusztus 10. és 14. között igazgatási szünet lesz, az ügyfélfogadás szünetel.


Újra látogatható a Magyar Művészeti Akadémia székháza, valamint a Műcsarnok is. A Pesti Vigadó a 2020. június 24. és 2020. augusztus 16. közötti időszakban 10 és 17 óra között várja a látogatóit! A Műcsarnok szerda, csütörtök, vasárnap 10–18 óráig, péntek, szombat 12–20 óráig tart nyitva, hétfőn és kedden a kiállítóterek zárva lesznek.

Pályázatok

ÚJ PÁLYÁZATOK A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY KÖVETKEZMÉNYEINEK ENYHÍTÉSÉRE:
MMA-20-MHM
MMA-20-OMM

MMA-20-P kódú pályázat művészeti programokra — eredménylista

A linkre kattintva elérhető a pályázati rendszer: tamogatas.mma.hu

„SZENTENDRE – KULTÚRPART 2019" kulturális és szabadidőközpont a Duna-korzón


Közérdekű adatok

Magyar Művészet folyóirat

Hírlevél
Animációs és internetes filmeket támogat a Médiatanács

Animációs és internetes filmeket támogat a Médiatanács

Fekete György MMA-elnök és dr. Kucsera Tamás főtitkár 2013. november 27-én látogatást tett dr. Karas Monikánál, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökénél, aki egyben a Médiatanács elnöke is.

November 29, 2013

Fekete György fogadta az Ukrán Művészeti Akadémia elnökét

Fekete György elnök november 27-én a Magyar Művészeti Akadémián fogadta az Ukrán Művészeti Akadémia elnökét, Andrij Csebikint és akadémikustársait. A megbeszélésen a két elnök kölcsönösen tájékoztatta egymást a köztestületek működéséről, majd a jövőbeni együttműködés lehetőségeiről folytattak eszmecserét. 

November 27, 2013

A magyarországi nemzetiségek hagyományos kultúrája – konferencia

Kétnapos konferenciát rendezett a Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti, Néprajzi Tagozata A magyarországi nemzetiségek hagyományos kultúrája címmel Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia BTK Zenetudományi Intézetében.

November 21, 2013

Átvette az MMA Nagydíját Csoóri Sándor

Csoóri Sándor író, 2013. november 20-án otthonában vette át Fekete György elnöktől a Magyar Művészeti Akadémia Nagydíját.
Mint ismeretes, az Akadémia Életműdíjának és Nagydíjának átadására november 5-én került sor a Duna Palotában. Az ünnepségen az író betegsége miatt nem tudott részt venni.

November 21, 2013
Lehenengoa Azkena
// ]]>