Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Művészeti Akadémia

2020. szeptember 7-én tartotta székházában, a Pesti Vigadóban közgyűlését a Magyar Művészeti Akadémia, amelyen átadták a köztestületi díjakat és a november 5-étől felálló új elnökség összetételéről is döntöttek az akadémikusok, illetve közgyűlési képviselők. Vashegyi György maradt a Magyar Művészeti Akadémia elnöke, Jankovics Marcellt tiszteletbeli elnökké választották.
September 8, 2020
Új járványügyi szabályok az MMA intézményeiben Közérdekű adatok

Pályázatok

ÚJRANYITOTT PÁLYÁZATI KIÍRÁS:
MMA-20-MHM
MMA-20-OMM
Beadás: szeptember 21-ig!


A linkre kattintva elérhető a pályázati rendszer: tamogatas.mma.hu

„SZENTENDRE – KULTÚRPART 2019" kulturális és szabadidőközpont a Duna-korzón

Magyar Művészet folyóirat

Hírlevél

„HUMÁNTAPÉTÁK" – Pályázat művészi óriásposzterek tervezésére

A Magyar Művészeti Akadémia Képzőművészeti, valamint Film- és Fotóművészeti Tagozata pályázatot hirdet a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete tagjai és a művészeti felsőoktatási intézmények hallgatói és végzett hallgatói számára közösségi, nyilvános tereken elhelyezésre kerülő, sokszorosítható műalkotás tervezésére. Figyelem! A pályázat beadási határidejét meghosszabbítottuk! postai feladás határideje: 2014. március 31.

December 21, 2013

A Magyar Képzőművészeti Egyetem vezetői az MMA-n

Dr. Somorjai-Kiss Tibor a Magyar Képzőművészeti Egyetem rektora, dr. Hantos Károly általános rektorhelyettes és dr. Hobaj Tünde, a Rektori Hivatal vezetője látogatást tettek az Akadémián.

December 18, 2013

MMA könyvadomány hazai és a határon túli könyvtáraknak

A Magyar Művészeti Akadémia mintegy hatmillió forint értékben adományoz saját kiadásában, illetve támogatásával megjelent könyveket hazai és határontúli könyvtáraknak.

December 17, 2013
Lehenengoa Azkena
// ]]>