2020. október 19. | 18:00 – Őszi Irodalmi Gála a Pesti Vigadóban

Duba Gyula, Ferenczes István, Ferdinandy György, Kovács István, Tamás Menyhért, Tőzsér Árpád, az MMA rendes tagjai; Dobos László, Makkai Ádám és Vathy Zsuzsa, az MMA néhai tagjai, valamint Bertha Bulcsu, az MMA posztumusz tiszteleti tagja és mások műveiből készült új vers- és próza-összeállítások hangzanak el Őszi Irodalmi Gálaestünkön neves színművészek, Oberfrank Pál és Szarvas József, az MMA rendes tagjai, valamint Bálint Márta és Újhelyi Kinga színművészek előadásában, továbbá irodalmi beszélgetés Szentmártoni Jánossal, az MMA rendes tagjával, a Petőfi Irodalmi Ügynökség igazgatójával és Szörényi Lászlóval, az MMA rendes tagjával.
 
Műsorvezető: Bényi Ildikó és Takács Bence
 
Közreműködik:
Csík János és zenekara
Az eseményen résztvevők létszáma – a jelen covid járványügyi helyzetre érvényes egészségügyi előírások alapján – limitált. Kérjük, hogy részvételi szándékát a www.vigado.hu weboldalon, itt szíveskedjék jelezni!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényen a járványügyi szabályok betartása mellett tudnak részt venni! Kérjük, olvassa el intézménylátogatási tájékoztatónkat: https://vigado.hu/-/intezmenylatogatasi-tajekoztato
// ]]>