Kő Pál, magyar szobrász

Kő Pál, magyar szobrász – könyvbemutató

MEGHÍVÓ

Szeretettel meghívjuk a Méry Kiadó gondozásában megjelent Wehner Tibor: Kő Pál, magyar szobrász című kötetének ünnepélyes bemutatójára. Időpont: 2013. január 21. (hétfő) 17:30 óra. Helyszín: Magyar Nemzeti Galéria Budavári Palota, B épület, Előadóterem (Bejárat a Hunyadi udvar felől). A könyvet bemutatja és a beszélgetést vezeti: Kernács Gabriella művészettörténész

A beszélgetés résztvevői: Jankovics Marcell filmrendező, a Magyar Művészeti Akadémia elnökségi tagja, Jakab Tibor fotóművész, Kő Pál szobrászművész, a Magyar Művészeti Akadémia tagja, Méry Gábor, a Méry Kiadó igazgatója és Wehner Tibor író. A könyvbemutatót és Jakab Tibor diaporámáját követően agapéra várjuk kedves vendégeinket.

A kötet megjelenését a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Köszönjük, ha részvételi szándékát január 18-ig jelzi Sarnyai Andreának a sarnyai.andrea@mma.hu e-mail címre vagy az (1) 235-4225, illetve a (30) 204-3634-es telefonszámon. Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a Budavári Palota területén nincsen parkolási lehetőség. Parkolás a Dísz téren és a Palota úton parkolási díj ellenében lehetséges. A Palota úti bejárattól (Országos Széchenyi Könyvtár épülete) lifttel közelíthetjük meg az Előadótermet.

14 January 2013  |  könyvbemutató kő pál