Ünnepélyes oklevélátadó

A Magyar Művészeti Akadémia legutóbbi közgyűlésén rendes és levelező tagokat választott. Részükre a tagi oklevelek átadási ünnepségét 2020. február 17-én, hétfőn tartottuk Akadémiánk székházában, a Pesti Vigadó Makovecz termében. Vashegyi György, a köztestület elnöke üdvözölte a 2019. december 3-i közgyűlésen megválasztott új akadémikusokat, kiemelte a tagok példaértékű munkáját és az új művészeti közösségek erejét hangsúlyozta, melyek átfogóan nagyobb célokért hazában, nemzetben gondolkodva, hosszútávra meghatározóan tudnak tevékenykedni. A köszöntést követően vehették át okleveleiket az új levelező tagok, valamint a rendes taggá választott akadémikusok.
February 17, 2020

ÚJ CÍMEN A TITKÁRSÁG!


Számlázási címünk: Magyar Művészeti Akadémia Titkársága / 1062 Budapest, Andrássy út 101.

Pályázatok


MMA-20-P kódú pályázat kiírása művészeti programokra

A linkre kattintva elérhető a pályázati rendszer: tamogatas.mma.hu

„SZENTENDRE – KULTÚRPART 2019" kulturális és szabadidőközpont a Duna-korzón


Közérdekű adatok

Magyar Művészet folyóirat

Hírlevél

Megjelent a Magyar Művészet

2013. december 6-án jelent meg először a Magyar Művészeti Akadémia művészetelméleti periodikuma, a Magyar Művészet. A folyóirat negyedévenként fog az olvasók elé kerülni, legközelebb 2014 márciusában.

December 6, 2013

A Magyar Művészeti Akadémia közgyűlése – 2013. december 6.

A Magyar Művészeti Akadémia 2011. november 5-i alakuló közgyűlése óta ötödik közgyűlését tartotta 2013. december 6-án.

December 6, 2013

Ünnepség a Visegrádi Csoport Magyar Elnökségének tiszteletére Buenos Airesben

2013. november 29-én Buenos Airesben nagyszabású ünnepséget rendeztek a Visegrádi Csoport Magyar Elnökségének tiszteletére. A rendezvényt Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára argentínai hivatalos látogatásához időzítették.

December 4, 2013

Az MMA vezetőivel találkozott az ÁSZ elnöke

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a napokban hivatalában fogadta Fekete Györgyöt, a Magyar Művészeti Akadémia elnökét, valamint dr. Kucsera Tamás Gergelyt, az intézmény főtitkárát. A találkozón az új köztestület számvevőszéki ellenőrzését, és az arra való felkészülési irányokat tekintették át.

December 3, 2013
First Last
// ]]>