Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Művészeti Akadémia

2020. szeptember 7-én tartotta székházában, a Pesti Vigadóban közgyűlését a Magyar Művészeti Akadémia, amelyen átadták a köztestületi díjakat és a november 5-étől felálló új elnökség összetételéről is döntöttek az akadémikusok, illetve közgyűlési képviselők. Vashegyi György maradt a Magyar Művészeti Akadémia elnöke, Jankovics Marcellt tiszteletbeli elnökké választották.
8 Σεπτέμβριος 2020
Új járványügyi szabályok az MMA intézményeiben Közérdekű adatok

Pályázatok

ÚJRANYITOTT PÁLYÁZATI KIÍRÁS:
MMA-20-MHM
MMA-20-OMM
Beadás: szeptember 21-ig!


A linkre kattintva elérhető a pályázati rendszer: tamogatas.mma.hu

„SZENTENDRE – KULTÚRPART 2019" kulturális és szabadidőközpont a Duna-korzón

Magyar Művészet folyóirat

Hírlevél

Konferencia a 90. születésnapját ünneplő Eősze László tiszteletére

Meghitt, baráti hangulatú, ugyanakkor rendkívül magas szakmai és művészi színvonalú zenetudományi konferenciát rendezett a Magyar Művészeti Akadémia Zeneművészeti Tagozata és a Magyar Kodály Társaság a 90. születésnapját ünneplő Eősze László zenetudós, az MMA rendes tagjának tiszteletére.

19 Νοέμβριος 2013

Műemlékvédelmi konferencia Bögözön

A bögözi református műemlék templom komplex restaurálási programja keretében szombatra, november 16-ára szervezte meg Bögözben az Új Ezredév Alapítvány a III. Épített örökségünk védelme a Kárpát-medencében elnevezésű találkozót és konferenciát.

16 Νοέμβριος 2013

A Zeneművészeti Tagozat ülése

A Magyar Művészeti Akadémia Zeneművészeti Tagozata kihelyezett ülést tartott a Záborszky Kálmán akadémikus által vezetett Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskolában 2013. november 12-én. 

13 Νοέμβριος 2013

A magyarországi nemzetiségek hagyományos kultúrája

A Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti, Néprajzi Tagozata, valamint az MTA BTK Zenetudományi Intézet tisztelettel meghív minden érdeklődőt A magyarországi nemzetiségek hagyományos kultúrája című konferenciára.

11 Νοέμβριος 2013
// ]]>