Ünnepélyes oklevélátadó

A Magyar Művészeti Akadémia legutóbbi közgyűlésén rendes és levelező tagokat választott. Részükre a tagi oklevelek átadási ünnepségét 2020. február 17-én, hétfőn tartottuk Akadémiánk székházában, a Pesti Vigadó Makovecz termében. Vashegyi György, a köztestület elnöke üdvözölte a 2019. december 3-i közgyűlésen megválasztott új akadémikusokat, kiemelte a tagok példaértékű munkáját és az új művészeti közösségek erejét hangsúlyozta, melyek átfogóan nagyobb célokért hazában, nemzetben gondolkodva, hosszútávra meghatározóan tudnak tevékenykedni. A köszöntést követően vehették át okleveleiket az új levelező tagok, valamint a rendes taggá választott akadémikusok.
17 Φεβρουάριος 2020

ÚJ CÍMEN A TITKÁRSÁG!


Számlázási címünk: Magyar Művészeti Akadémia Titkársága / 1062 Budapest, Andrássy út 101.

Pályázatok


MMA-20-P kódú pályázat kiírása művészeti programokra

A linkre kattintva elérhető a pályázati rendszer: tamogatas.mma.hu

„SZENTENDRE – KULTÚRPART 2019" kulturális és szabadidőközpont a Duna-korzón


Közérdekű adatok

Magyar Művészet folyóirat

Hírlevél

Zala Megyei Értéktár Bizottság alakult Zalaváron

A megye egyedülálló értékeinek felkutatására és bemutatására Zala Megyei Értéktár Bizottság alakult Zalaváron 2013. október 24-én a Kis-Balaton Házban. 

25 Οκτώβριος 2013

"Képes felülírni a tragédiát"

Zalaegerszegen az 1956-os emlékműnél tartott városi ünnepség résztvevőit a Városi Fúvószenekar fogadta, az ünnepi beszédet Fekete György, Zalaegerszeg díszpolgára, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke mondta. 

24 Οκτώβριος 2013

Ünnepi hangverseny október 23-án

A Magyar Művészeti Akadémia és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata ünnepi hangversenyt rendezett az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékének és hőseinek tiszteletére.

23 Οκτώβριος 2013

A Magyar Művészeti Akadémiáé a Műcsarnok és a Pesti Vigadó

Az Országgyűlés 2013. október 14-i ülésén megszavazta azt a javaslatot, amelynek értelmében az állam térítésmentesen átadja a Műcsarnokot, a Pesti Vigadót és a Hild-villát a Magyar Művészeti Akadémiának.

19 Οκτώβριος 2013
// ]]>