Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Művészeti Akadémia

2020. szeptember 7-én tartotta székházában, a Pesti Vigadóban közgyűlését a Magyar Művészeti Akadémia, amelyen átadták a köztestületi díjakat és a november 5-étől felálló új elnökség összetételéről is döntöttek az akadémikusok, illetve közgyűlési képviselők. Vashegyi György maradt a Magyar Művészeti Akadémia elnöke, Jankovics Marcellt tiszteletbeli elnökké választották.
8 Σεπτέμβριος 2020
Új járványügyi szabályok az MMA intézményeiben Közérdekű adatok

Pályázatok

ÚJRANYITOTT PÁLYÁZATI KIÍRÁS:
MMA-20-MHM
MMA-20-OMM
Beadás: szeptember 21-ig!


A linkre kattintva elérhető a pályázati rendszer: tamogatas.mma.hu

„SZENTENDRE – KULTÚRPART 2019" kulturális és szabadidőközpont a Duna-korzón

Magyar Művészet folyóirat

Hírlevél

Pásztor Péter építész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja kapta a Magyar Építőművészetért-érmet

A Magyar Építőművészetért-érmet a Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) a magyar építőművészet nemzetközi megismertetése, rangjának és tekintélyének növelése terén végzett munka elismeréséül alapította 2010-ben.

13 Φεβρουάριος 2014

A TÁJ/PONT pályázat tablói – Egységes megjelenésű turisztikai információs pontok tervei

A Magyar Művészeti Akadémia 2013 őszén nyílt ötletpályázatot hirdetett TÁJ/PONT hálózatra vonatkozó építészeti tervek bemutatására. Az MMA Építőművészeti Tagozata által kiírt pályázat célja olyan országosan egységes turisztikai információs rendszer alapegységeinek a megtervezése volt, mely az adott település méretéhez is igazodik. A pályázatot kifejezetten fiataloknak (40 év alatt) írták ki.

4 Φεβρουάριος 2014

Emlékfilm készült Kováts Flórián életéről

A kultúra napszámosa címmel dokumentumfilm készült Kováts Flórián pályájáról. Az 50 perces alkotást 2014. január 30-án mutatták be Zalaegerszegen, a városi hangversenyteremben. A film megszületését  a Magyar Művészeti Akadémia támogatta, amelynek elnöke, Fekete György részt vett a bemutatón.

31 Ιανουάριος 2014

Tucatnyi magyar programot támogatott a Magyar Művészeti Akadémia Kassán

Számos magyar vonatkozású koncertet, kiállítást, filmvetítést és egyéb kulturális programot tartottak a Kassa Európa Kulturális Fővárosa 2013 rendezvénysorozatban; a Magyar Művészeti Akadémia ezek közül több mint tíz esemény megrendezésében vett részt. 

23 Ιανουάριος 2014
// ]]>