2024. június 27. ǀ 17:00 – Véssey Gábor és Lajta Gábor festőművészek tárlatvezetése

Véssey Gábor és Lajta Gábor festőművészek, az MMA rendes tagjai közösen tartanak tárlatvezetést az Őszi ének című kiállításon a Pesti Vigadóban.

2024. június 25. ǀ 19:30 – Ifjú versenygyőztesek hangversenye

A Zuglói Filharmónia 2020. decemberétől új névvel szerepel a hazai koncert-életben: Szent István Filharmonikusok, fenntartója a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. A 70 éves múltra visszatekintő szimfonikus zenekart Záborszky József alapította, majd fia, Záborszky Kálmán vette át az együttes művészeti vezetését. Értékteremtő és ifjúságnevelő munkájuknak elismeréseként 2000-ben Magyar Örökség-díjat kaptak, 2011 és 2017 között pedig folyamatosan elnyerték a Nemzeti Ifjúsági Zenekar címet.

2024. június 22–23. ǀ 10:30 – A hegedű ünnepe

A Magyar hegedű ünnepén megnyílik a Kortárs vonóshangszer kiállítás, kiemelkedő esemény továbbá a Mester és tanítványai koncert Szecsődi Ferenc 70. születésnapja alkalmából.

2024. június 20. ǀ 17:00 – Vadász Bence - M. Miltényi Miklós: ɲ – Szeretett építészeink versben és rajzban ǀ kötetbemutató

A kötetről a szerzők, M. Miltényi Miklós Pro Architectura díjas építészmérnök, grafikus és Vadász Bence Ybl-díjas építész, az MMA rendes tagja beszélgetnek. A kiadványt Balázs Mihály Kossuth-díjas építész, az MMA rendes tagja méltatja.

2024. június 13-16. – Az MMA Kiadó a 95. Ünnepi Könyvhéten

Az elmúlt évekhez hasonlóan az MMA Kiadó tíznél is több újdonsággal várja a legnagyobb hazai könyves eseményt. A korábban elkezdett életműkiadások folytatásával, a sorozatokba rendezett, tematikus kötetekkel egyértelmű a cél: az értékteremtés, értékmentés létező legmagasabb színvonalú biztosítása a magyar művészet és kultúra iránt érdeklődők számára.
A négy napon keresztül jelentős kedvezményekkel megvásárolható könyvújdonságok és korábbi kiadványok mellett az MMA Kiadó dedikálásokkal is várja az érdeklődőket a 49-es standnál.

// ]]>