Évadnyitó az Akadémiai Szalonban

A Makovecz Imre (volt Kecske) utcai Akadémiai Szalon őszi évadnyitóján Sipos Mihály és Kardos Mária „muzsikások", valamint Dóka Andrea színművész közreműködésével Kalász Márton költő, írót 85. születésnapja, Temesi Ferenc írót pedig Magyar Érdemrend tisztikereszt polgári tagozat kitüntetése alkalmából köszöntötték. A háznagy Juhász Judit, az MMA szóvivője volt. A két ünnepeltet Borbély László író laudálta. 
11. září 2019

Schrammel-napló

Rendhagyó könyv bemutatója zajlott a szokásos Kecske utcai fórumon, amely során a Schrammel Imre naplójegyzeteiből szerkesztett, frissen megjelent kiadványt ajánlotta Dvorszky Hedvig művészettörténész az olvasók figyelmébe. Az esten 80. születésnapja alkalmából köszöntötték a Kolozsvárott élő Almási István népzenekutató tudóst.

17. prosinec 2014

Portréfilm Kerényi Józsefről

Az MMA megbízásából Kerényi Józsefről készített portréfilmet tekinthettek meg a Kecske utcai fórum résztvevői, amelyet a Kossuth-díjas építész 75. születésnapja alkalmából vetítettek le. Az esten a háznagyi teendőket Ferencz István látta el.

5. prosinec 2014

Két film

Két kiváló alkotó emberről, Makovecz Imre építészről és Farkas Ádám szobrászról nézhettek meg a Kecske utcai fórum résztvevői egy-egy portréfilmet. A dokumentumfilmeket Makovecz Imre születésének 79. évfordulója, valamint Farkas Ádám 70. születésnapja alkalmából vetítették le.

27. listopad 2014

Lujos mester filmvásznon

Kő Pál szobrászművészről készült portréfilmet nézhettek meg a Kecske utcai vitafórum résztvevői. Az est háznagya Szemadám György volt.

17. listopad 2014

Teveharapást púpjával

Kettős könyvbemutató volt a Kecske utcában. Esőnek a Szemadám György által írt Jelenetek egy emberkertből című kötetet méltatta Mezey Katalin, aztán a P. Szabó Ernő által írt Szépkilátó, Balatongyöröki Nyári tárlatok 2003–2014 című könyvet Szemadám György ajánlotta a hallgatóság figyelmébe. A háznagyi teendőket Juhász Judit látta el.

6. listopad 2014
První Posledních