Az MMA küldöttségének látogatása a finn fővárosban

A Magyar Művészeti Akadémia képviseletében utazott ki 2020. január 29-e és február 1-je között Helsinkibe Marosi Miklós alelnök, Turi Attila, az Építőművészeti Tagozat vezetője Keszler Patrícia nemzetközi referens kíséretében az Építőművészeti Tagozat Magyar Mozaik című tablókiállításának megnyitójára, illetve szakmai megbeszélések lebonyolítására. Az MMA építőművészeti tablókiállítása, amelyen akadémikusaink mutatkoznak be a finn közönségnek, hat héten át várja a látogatókat a Helsinki Magyar Kulturális és Tudományos Központban.
2020. február 4.

ÚJ CÍMEN A TITKÁRSÁG!


Számlázási címünk: Magyar Művészeti Akadémia Titkársága / 1062 Budapest, Andrássy út 101.

Pályázatok


MMA-20-P kódú pályázat kiírása művészeti programokra

A linkre kattintva elérhető a pályázati rendszer: tamogatas.mma.hu

„SZENTENDRE – KULTÚRPART 2019" kulturális és szabadidőközpont a Duna-korzón


Közérdekű adatok

Magyar Művészet folyóirat

Hírlevél

Műemlékvédelmi konferencia Bögözön

A bögözi református műemlék templom komplex restaurálási programja keretében szombatra, november 16-ára szervezte meg Bögözben az Új Ezredév Alapítvány a III. Épített örökségünk védelme a Kárpát-medencében elnevezésű találkozót és konferenciát.

2013. november 16.

A Zeneművészeti Tagozat ülése

A Magyar Művészeti Akadémia Zeneművészeti Tagozata kihelyezett ülést tartott a Záborszky Kálmán akadémikus által vezetett Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskolában 2013. november 12-én. 

2013. november 13.

A magyarországi nemzetiségek hagyományos kultúrája

A Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti, Néprajzi Tagozata, valamint az MTA BTK Zenetudományi Intézet tisztelettel meghív minden érdeklődőt A magyarországi nemzetiségek hagyományos kultúrája című konferenciára.

2013. november 11.

Paradigmák versengése a művészetben

A Magyar Művészeti Akadémia a művészeti élet mai széttagoltságához vezető folyamatok elemzésére kétnapos tanácskozást tart 2013. november 18–19-én Paradigmák a művészetben címmel.

2013. november 8.
Első Utolsó
// ]]>