Tóth György

Fény, idő, játék

Tóth György fotóművészt köszöntötték hetvenedik születésnapja alkalmából március 11-én. A háznagyi teendőket ezúttal a Balogh Rudolf-díjas érdemes művész, Haris László látta el.
2020. március 11.

A zenepedagógiai díjazottak köszöntése

Az MMA Zeneművészeti Tagozata 2018. évi zenepedagógus díjazottjainak köszöntésére és az oklevelek átadására október 3-án került sor a Kecske utcai szalonban. Háznagy az MMA Zeneművészeti Tagozatának vezetője Tóth Péter zeneszerző volt.

2018. október 3.

Hagyomány és modernizmus

Huszár Lajos köszöntése

Hetvenedik születésnapja alkalmából a Kecske utcai Makovecz-szalonban szeptember 26-án az Erkel-díjas zeneszerzőt, Huszár Lajost köszöntötték. A háznagyi teendőket az ugyancsak Erkel-díjas Olsvay Endre zeneszerző látta el, aki kötetlen beszélgetést folytatott az ünnepelttel.

2018. szeptember 26.

Zádori Mária köszöntése „énekelek az Úrnak, míg a Földön élek"

Szeptember 19-én a Makovecz Szalonban a 70. életévébe lépett és idén Kossuth-díjjal kitüntetett énekművészt, Zádori Máriát köszöntötték akadémikustársai, barátai és családtagjai. A művésznővel muzsikustársa, Dobozy Borbála csembalóművész beszélgetett. 

2018. szeptember 19.

Évadnyitó a Makovecz Szalonban

A nyári szünet után szeptember 12-én került sor a szokásos évadnyitó partira a Kecske utcai Makovecz Szalonban. Jelen volt többek közt Fekete György, az MMA volt és tiszteletbeli elnöke, valamint Kucsera Tamás Gergely, az MMA főtitkára.

2018. szeptember 12.

Díjátadások a Makovecz Szalonban


A július 4-én tartott évadzáró találkozó alkalmával átadták a Patronus Arts Díjakat.
Szemadám György elmondta, hogy a díjat magánember, Császár Miklós és felesége, Koczó Júlia hozta létre, és most adják át hatodik alkalommal.

2018. július 4.
Első Utolsó