Halmai Katalin

Hangszín a személyiség tükrében

Halmai Katalin énekművész nyitotta a nyári szünet után újra elindult Kecske utcai előadás-sorozatot. Szeptember 20-án a személyiség és a hangszín közötti összefüggésről beszélt, a háznagyi teendőket Dubrovay László, a nemzet művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas zeneszerző látta el.
2017年9月20日

Eősze László köszöntése

Eősze László zenetudóst, zongoraművészt, a XX. századi magyar zeneműkiadás egyik legkiemelkedőbb alakját 91. születésnapja alkalmából köszöntötték a Kecske utcai fórum keretében. A háznagyi teendőket ezúttal Szőnyiné Szerző Katalin látta el.

2014年12月19日

Schrammel-napló

Rendhagyó könyv bemutatója zajlott a szokásos Kecske utcai fórumon, amely során a Schrammel Imre naplójegyzeteiből szerkesztett, frissen megjelent kiadványt ajánlotta Dvorszky Hedvig művészettörténész az olvasók figyelmébe. Az esten 80. születésnapja alkalmából köszöntötték a Kolozsvárott élő Almási István népzenekutató tudóst.

2014年12月17日

Portréfilm Kerényi Józsefről

Az MMA megbízásából Kerényi Józsefről készített portréfilmet tekinthettek meg a Kecske utcai fórum résztvevői, amelyet a Kossuth-díjas építész 75. születésnapja alkalmából vetítettek le. Az esten a háznagyi teendőket Ferencz István látta el.

2014年12月5日

Két film

Két kiváló alkotó emberről, Makovecz Imre építészről és Farkas Ádám szobrászról nézhettek meg a Kecske utcai fórum résztvevői egy-egy portréfilmet. A dokumentumfilmeket Makovecz Imre születésének 79. évfordulója, valamint Farkas Ádám 70. születésnapja alkalmából vetítették le.

2014年11月27日

Lujos mester filmvásznon

Kő Pál szobrászművészről készült portréfilmet nézhettek meg a Kecske utcai vitafórum résztvevői. Az est háznagya Szemadám György volt.

2014年11月17日
首先 最後