2018. április 14. – június 24. – STÚDIÓK ǀ Fiatal építészek és iparművészek kiállítása a GIM-házban

A Gödöllői Iparművészeti Műhely kiállítását köszönti: L. Péterfi Csaba, a polgármesteri kabinet vezetője, kommunikációs igazgató, megnyitja: Szenes István, Ybl Miklós-díjas belsőépítész, Érdemes Művész, az MMA Iparművészeti és Tervezőművészeti Tagozatának vezetője. Kurátor: Hidasi Zsófi textiltervező művész. Felelős kiadó: Katona Szabó Erzsébet, Ferenczy Noémi-díjas textilművész, a Közalapítvány elnöke, az MMA rendes tagja.
A kiállításon olyan fiatal művészek munkáit mutatjuk be, akik a GIM-Házban kezdték művészeti tanulmányaikat, majd később a Budapesti Műszaki Egyetemre vagy a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemre nyertek felvételt, jelenleg pedig gyakorló művészként az építészet és a design különböző területein alkotnak. A kiállítás nem csupán a kész műveket mutatja be, hanem werkvideókon, animációkon keresztül a tervezési-kivitelezési folyamat aspektusaira is rávilágít.
 
A kiállítás Gödöllő tematikus évéhez, az Ifjúság évéhez kapcsolódik. Megtekinthető hétvégente 14–18 óráig, hétköznapokon előzetes bejelentkezés alapján. A meghívó itt érhető el.

Kiállításmegnyitó: 2018. április 14. (szombat), 17.00 óra
Helyszín: GIM-ház (2100 Gödöllő, Körösfői utca 15–17.)
// ]]>