Pályázati eredmények – 2016

MMA-16-P (Pályázat az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójához kapcsolódó programok megvalósításához — 2016)

MMA-16-OM (Országos művészeti társaságok, szövetségek és társult szervezetek támogatása — 2016)

'56-os pályázat fiatalok számára új művészeti alkotások létrehozására

Pályázati eredmények

A Magyar Művészeti Akadémia az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeinek 60. évfordulójához kapcsolódóan nyílt pályázatot hirdetett fiatalok számára új művészeti alkotások létrehozására. A pályázati eredmények itt olvashatók.
2016. április 28.

Pályázati felhívás az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójához kapcsolódó programok megvalósításához

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt pályázatot hirdet államháztartáson belüli, valamint államháztartáson kívüli civil és egyéb, jogi személy szervezetek, magánszemélyek részére, különösen az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeinek 60. évfordulójához kapcsolódó programok művészeti szakmai programja megvalósításának támogatására.

Pályázati felhívás!

A Magyar Művészeti Akadémia az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeinek 60. évfordulójához kapcsolódóan nyílt pályázatot hirdet fiatalok számára új művészeti alkotások létrehozására.

Közlemény – A „Zebegény, Képzőművészeti alkotóház 2015" pályázat eredményhirdetése

Tisztelettel hívjuk és várjuk Önt a Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata „Zebegény, Képzőművészeti alkotóház 2015" pályázat eredményhirdetésére 2015. december 1-jén (kedd) 16 órakor a Magyar Építőművészek Szövetsége székházában (1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2.).
A pályázat eredményét Salamin Ferenc, a „Zebegény, Képzőművészeti alkotóház 2015" pályázat Bírálóbizottságának elnöke ismerteti. A beérkezett pályaműveket bemutató tárlatot az érdeklődők az eredményhirdetéstől december 8-ig tekinthetik meg a MÉSZ Kós Károly termében.
Kérjük, kísérje figyelemmel az oldalt, mert itt adunk majd tájékoztatást a pályázati dokumentáció zebegényi bemutatásának, és a pályaművek visszaadásának pontos időpontjáról, helyszínéről!