FELHÍVÁS KÖZTESTÜLETI TAGSÁGRA VALÓ JELENTKEZÉSRE
A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) közgyűlésének kezdeményezésére 2014. március 1-jétől módosult a Magyar Művészeti Akadémiáról szóló 2011. évi CIX. törvény: a Magyar Művészeti Akadémia köztestületi tagi személyi köre a nem akadémikus tagság bevezetésével – jogi értelemben – jelentősen kiszélesedett.
A Magyar Művészeti Akadémia köztestületi tagságára jelentkezve felvételét kérheti, aki DLA fokozattal vagy a köztestület alapszabályának 2. mellékletében meghatározott hazai művészeti szakmai elismeréssel – az alapszabály a www.mma.hu/alapszabaly honlapoldalon elérhető – vagy külföldi szakmai elismeréssel rendelkezik.
A köztestület 2018. január 2. napjától ismételten biztosítja a köztestületi tagságra felvételi kérelem benyújtását; a benyújtáshoz szükséges formanyomtatvány [pdf-ben] és adatkezelési nyilatkozat [pdf-ben] az MMA honlapjáról (www.mma.hu) tölthető le.
A felvételi kérelmet – kizárólag postai úton, tértivevényes küldeményként, 2018. február 5-ig történő postára adás mellett – a Magyar Művészeti Akadémia Titkárságának címére (1368 Budapest, Pf. 242) kell beküldeni.

www.mma.hu
2018. január 2.  |  jelentkezés köztestületi tagságra