Megjelent a Magyar Művészeti Akadémia pályázati felhívása a 2019–2022. évekre szóló művészeti ösztöndíj elnyerésére

A Magyar Művészeti Akadémia a tavalyi évhez hasonlóan szintén három évre szóló, havi bruttó 200.000 forint összegű művészeti ösztöndíj elnyerésére hirdet pályázatot 100 fő részére. Az ösztöndíjprogram célja az alkotó- és előadó-művészeti, valamint művészetelméleti programszerű tevékenységek támogatása, magas színvonalú művészi és művészetelméleti tevékenységek anyagi feltételeinek megteremtése az MMA tagozatainak megfelelő pályázati kategóriákban.

2019. március 20.

A Magyar Művészeti Akadémia 2012. decemberi közgyűlése

2012. december 15-én a Magyar Művészeti Akadémia közgyűlést tartott Budapesten a Vörösmarty téri Kristályházban. Balog Zoltán, az emberi erőforrás miniszterének köszöntője után és a napirend elfogadását követően Láposi Terka színháztörténész, a Kemény-Korngut Alapítvány elnöke emlékezett Kemény Henrikre, a tavaly elhunyt világhírű bábművészre, az MMA posztumusz tagjára.

2012. december 18.
Andrew G. Vajna volt az MMA vendége

Andrew G. Vajna volt az MMA vendége

2012. december 14-én a Magyar Művészeti Akadémia Titkárságán találkozott Andrew G. Vajna, a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos, Fekete György, az MMA elnöke és dr. Kucsera Tamás Gergely főtitkár. A megbeszélésen a felek az együttműködés lehetőségeiről tájékoztatták egymást.

2012. december 15.

Öröm és várakozás

A koncerten a Magyar Örökség-díjjal kitüntetett Pro Musica Leánykar lépett fel Szabó Dénes Kossuth-díjas karnagy, az MMA levelező tagjának vezényletével.

2012. november 27.

Megalakult az MMA Oktatási, Képzési, Tudományos Bizottsága

A Magyar Művészeti Akadémia 2012. november 21-én (szerdán) Budapesten tartotta Oktatási, Képzési, Tudományos Bizottságának alakuló ülését.

2012. november 26.
Első Utolsó
// ]]>